Търси
Filters
Close

Капак за XIAOMI Redmi Note 5A , черен - ОХО

9,90 лв.
Код: AN00001605

Висококачествен капак за XIAOMI Redmi Note 5A черен- тип мек , гумен заден капак.

Състав : Термопластичен полиуретан 

Висококачествен капак за XIAOMI Redmi Note 5A черен- тип мек , гумен заден капак.

Състав : Термопластичен полиуретан 

Подробности за продуктите
Марка OXO
Панели за: Xiaomi
Модел: Xiaomi Redmi Note 5A
facebook